top of page

Klik op een foto voor extra sfeerbeelden

Onthaal

Ondernemers die het belang van een hartelijk ontvangst aan de balie waarderen, kunnen profiteren van de kracht van onze zijden bloemen boeketten. Elk boeket spreekt voor zich en straalt rust of dynamiek uit afhankelijk van de samenstelling.

HoReCa

Horeca- en hospitalityprofessionals kunnen hun merkidentiteit versterken met zijden bloemen decoraties. Ze zorgen voor eengevoel van comfort en luxe. Bovendien maken onze zijden bloemen decoraties een blijvende indruk en laten ze zien dat het hotel aandacht besteedt aan de kleinste details en tevredenheid van de gasten.

Kantoor en vergaderzaal

Ook voor vrije beroepen zoals bijvoorbeeld architecten, die begrijpen dat hun klanten een persoonlijk accent waarderen en zelfs verwachten, zijn zijden bloemen decoraties perfect geschikt.

Kleinhandel

Zijden bloemen boeketten zorgen in elke winkelruimte voor een gastvrije en uitnodigende sfeer die klanten aantrekt en een positieve indruk achterlaat.

Immobiliën

Voor een immomakelaar is sfeer van essentieel belang. Het gebruik van zijden bloemen voor het decoreren van uw immobiliënkantoor en het aankleden van te verkopen of verhuren appartementen is een eenvoudige maar effectieve manier om schoonheid en verfijning toe te voegen. Het creëert een warm welkom en trekt potentiële kopers of huurders aan.

bottom of page